Champions League knockout-runde, Paris ude

Det forventede modangreb udeblev. I anden runde af UEFA Champions Leagues runde af 16 knockout-runder besejrede Bayern Paris 2-0 igen på hjemmebane og gik videre til kvartfinalen med en samlet score på 3-0. Den længe ventede konfrontation blev til sidst til en ensidig situation.
De to hold var i en hårfin balance i første halvleg, og Paris' flere gunstige angreb blev løst et efter et af modstanderen. I anden halvleg gav Paris' skrøbelige forsvar Bayern en mulighed for at angribe. I det 61. minut skubbede Choupo Moting, iført nr. 13 Bayern München trøje, målet uden pres. Dette er også hans tredje mål i de seneste fire kampe mod hans tidligere ejer Paris. I kampens sidste øjeblik angreb Paris febrilsk, men den dårlige forsvarslinje blev endnu en gang grebet af Bayern. Gnabry scorede et enkelt mål og lukkede sejren 2-0.
I slutningen af kampen er Bayern avanceret til top 8 i Champions League i 4 på hinanden følgende sæsoner, og Bundesliga-overherren fortsætter sin egen stabilitet. Til sammenligning har Paris Saint-Germain fodboldtrøjer ikke optrådt i top 8 i Champions League i to år i træk. Deres superstjernepolitik er også blevet hårdt ramt. Det er forudsigeligt, at Paris, der endnu engang gik glip af Champions League, vil indlede et kæmpe chok denne sommer. Det katastrofale nederlag i Champions League denne gang vil sandsynligvis også påvirke Messis fremtidige planer for kontrakten, der er ved at udløbe.