Arsenal slog Chelsea 5-0

I 29. runde af Premier League mødte Arsenal Chelsea på hjemmebane i en meget ventet kamp. I første halvleg assisterede Rice Rosad med at åbne scoringen. I anden halvleg scorede Ben White og Havertz to gange. Til sidst besejrede spillerne iført Arsenal fodboldtrøjer Chelsea 5-0 hjemme med et vanvittigt angreb. .
I denne kamp var Chelseas hovedstjerne Palmer ikke i stand til at tage en Chelsea fodboldtrøje på og komme på banen på grund af en skade. Blues betalte en høj pris for alvorlige huller i den defensive ende tidligt i kampen. Selvom deres angreb udgjorde en betydelig trussel mod Arsenal, gav Chelseas skrøbelige forsvar Arsenal en ødelæggende sejr i den efterfølgende kamp. Arsenal har lidt mange nederlag mod Chelsea i løbet af de seneste mange sæsoner. Arsenal har dog i dag vist stor styrke i Premier League.
Efter at være blevet elimineret fra Champions League vender Arsenal under ledelse af Arteta hurtigt tilbage til kampen om Premier League-titlen. Sejren i denne kamp hjalp ikke kun Arsenal midlertidigt tilbage til toppositionen med en 3-points fordel, men udvidede også målforskellen over Liverpool og Manchester City. Hvis Manchester City laver en fejl i næste kamp, kan Arsenals målforskel-fordel blive en nøglefaktor for at afgøre mesterskabet. Arsenal gør nu utallige fans stolte og ser frem til det!