Vidunderlig Champions League-aften, Real Madrid uafgjort 3-3 mod Manchester City

Den længe ventede første kamp i Champions Leagues kvartfinaler er startet med succes, og de fire tophold har i fællesskab iscenesat en vidunderlig målkamp. Real Madrid spillede uafgjort mod Manchester City 3-3 hjemme, og Arsenal spillede uafgjort med Bayern 2-2 hjemme. Med 10 mål scoret på en nat, bragte spillere fra topholdene en fodboldfest, der begejstrede utallige fans.
Real Madrid og Manchester City, de to tophold i europæisk fodbold, mødtes tidligt i kvartfinalen, hvilket begejstrede utallige fans. I begyndelsen af spillet lancerede begge sider et aggressivt angreb. Som forsvarende mester fik Manchester City en drømmestart, da Silva tog et frispark i de første 2 minutter af kampen. Med støtte og opmuntring fra utallige fans iført Real Madrid fodboldtrøjer indledte Real Madrid et voldsomt angreb og scorede hurtigt mål efter hinanden. I første halvleg, med et selvmål fra Dias og et mål fra Rodrygo, bragte Real Madrid, der spillede hjemme, med succes en 2-1-føring. I anden halvleg kom Real Madrid, takket være mål fra Foden og Gvadiol, bagud igen med 2-3. Vinicius assisterede derefter Valverde med at score en volley, og de to sider spillede uafgjort 3-3.
I slutningen af kampen, selvom de to hold ikke afgjorde vinderen i første runde, iscenesatte Real Madrid og Manchester City en vidunderlig målkamp for folk. I denne kamp optrådte Manchester Citys midtbanespiller De Bruyne ikke i kampen iført en Manchester City trøje. Harlands præstation var træg, scorede kun 0 mål og tabte bolden 7 gange. Heldigvis, under sådanne omstændigheder, scorede Manchester City stadig 3 mål på Real Madrids hjemmebane. De to hold skal til Manchester Citys hjemmebane i anden runde. Jeg ved ikke, hvilken slags spændende fodboldfest de vil bringe til fansene.