Arsenal vender tilbage til Champions Leagues kvartfinaler efter 14 år

I anden omgang af Champions Leagues 1/8-finaler mødte Arsenal, topspilleren i Premier League, mod Porto på hjemmebane. Efter 120 minutters hård kamp eliminerede de endelig Porto 4-2 i en straffesparkskonkurrence. Efter 14 år dukker Arsenal fodboldtrøjer op igen i Champions Leagues kvartfinaler.
I første runde led Arsenal et 0-1-nederlag. Utallige fans ser frem til Arsenals comeback på hjemmebane. I kampens 41. minut assisterede Odegaard Trossard til at score fra det fjerneste hjørne og fik udlignet til 1-1. I den resterende ordinære tid og overtid var den portugisiske veteran Pepe, iført en FC Porto trøje, stadig i fremragende stand og forsvarede mange gange for at løse krisen. Arsenal formåede ikke at score igen, og de to hold indledte til sidst en straffesparkskonkurrence. Arsenal-målmand Raya reddede Wendel og Garrenos straffespark på et kritisk tidspunkt. Hans heroiske præstation gjorde utallige Arsenal-fans skøre.
For Arsenal og alle Arsenal-fans har de ventet for længe på at komme videre til top 8 i Champions League. Når man ser tilbage på hele kampen, selvom de to sider ikke kunne afgøre vinderen i den ordinære tid, viste Arsenals spillere ihærdig kampgejst og fremragende kampniveau i det kritiske øjeblik. I øjeblikket indtager Arsenal toppladsen i Premier League med en målforskel fordel, og de har også vist enestående styrke i Champions League. Jeg håber, de kan fortsætte med at skabe mirakler i de næste kampe og bringe flere overraskelser til fansene.